30cm width 100m per Roll A/B film for libbey glass tumbler cup wraps– ACHIUVDTFprinter
Important Notice:New Promotional discount, 3% for DTF printer , 2% for UV DTF printer .If need special offer , Do not hesitate to contact us

New 30cm width 100m per Roll Gold Silver A/B film for A3 UV DTF printer libbey glass tumbler cup wraps sticker

Pre-Order
SKU: 12000022476331340

Regular price $348.00 $0.00 | Save $-348.00 (Liquid error (sections/product-template line 234): divided by 0% off)

/
Shipping calculated at checkout.
Shipment: White AB film is in LA and NJ warehouse stock . Both two kinds of Roll film can be shipped from US warehouse . Gold and Silve Roll Film need to be shipped from China  Regarding the AB film,...

Estimated delivery between and .

PRODUCT DETAILS

Shipment:

White AB film is in LA and NJ warehouse stock .

Both two kinds of Roll film can be shipped from US warehouse .

Gold and Silve Roll Film need to be shipped from China 

Regarding the AB film, all the questions you want to consult can be found here.
Question 1: What is the size of this AB film?
Answer: A3 size (30*42 cm).

A Film size is 30cm*100m , B Film  is 32cm*100m  , New package is two carton and one pakcage 50m.

Question 2: How to use this film?
Answer: UV printer directly prints, thermal meter directly applies B film.

Question 3: What materials can be attached to the printed crystal label?
Answer: Except fabrics, almost all materials can be pasted.

For Silicone material , The sticker effect is not good .

 
Question 4: What printer does the AB film need to print?
Answer: Ordinary UV printers can be used (you need to wihte ink).

Question 5: What is the viscosity of the crystal label material? Do you need glue?
Answer: The fastness is many times higher than that of Screen Printing, no glue and no waste discharge.

Question 6: Is it resistant to high temperatures?
Answer: 100 degrees high temperature resistance.

Question 7: What is the material?
Answer: Polymer materials. 

Question 8: What is the difference between white AB film and clear AB film
Answer:

White A B film is High viscosity adhesive film , Clear AB film is Low viscosity adhesive film.

If only use sticker to soft surface like carton , The clean film is better . 

But easily fall off , especially on hard surface ,
 
If use widely and different kinds of material , The white AB film is only one option because more than 2 years lifetime.
 
At last , If  indeed more details about two kinds of AB film difference, A video can be sent.

Application: lamination of various metals, mechanical equipment, ceramics, plastics, paper, and other all kinds of materials.

Advantages:

1. can print irregular shape,which can not print by uv printer directly

2. sticker can be on glass, ceramic materials without pre-coating

3.1 pieces can be customized without quantity requirement.

4. no waste discharge, no glue, high polymer glue.

5.high fastness, not easy to fall off.

6.  Environmental protection, bright colors, good 3D texture, waterproof and wear-resistant


The B film must be covered with a matte surface and a glue surface. Otherwise, it won't tear off. The film temperature is 80 degrees, the slower the better.

ACHI UV DTF printer sample

REVIEWS

020511
New 30cm width 100m per Roll Gold Silver A/Bfilm for A3 UV DTF printer libbey glass tumbler cup wraps sticker
White AB film 30cm*100m - $348.00
  • White AB film 30cm*100m - $348.00
  • Gold A &B Film 30cm*100m - $476.00
  • Silver A &B Film 30cm*100m - $489.00
  • Clear AB film 30cm*100m - $348.00

New 30cm width 100m per Roll Gold Silver A/Bfilm for A3 UV DTF printer libbey glass tumbler cup wraps sticker

Recently Viewed Products

What are you looking for?

Your cart

  • You don't have any items in your cart.
    • {property.name}: {property.value}
  • Subtotal:
  • Shipping & taxes calculated at checkout

    View Cart